Webjar heeft een nieuw jasje gekregen!

Webjar heeft een nieuw jasje gekregen! We zijn trots om ons nieuwe logo en website te presenteren, die beter aansluiten bij de diensten die we aanbieden en de filosofie achter ons bedrijf.

Nieuwe diensten, website en logo

Naast onze diensten “Websites en webshops” hebben we ons nu ook gericht op “Data Analyse“. Door data te analyseren kunnen we onze klanten helpen om hun website of webshop nog beter te laten presteren. We kunnen zien waar de bezoekers vandaan komen, hoe lang ze op de site blijven en welke pagina’s ze bekijken. Met deze informatie kunnen we jouw website of webshop optimaliseren om nog beter te presteren.

Onze nieuwe website is gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren en biedt een beter overzicht van al onze diensten. Op onze “Websites en webshops” pagina kun je zien welke pakketten we aanbieden en wat de mogelijkheden zijn. Op onze “Data Analyse” pagina vind je informatie over hoe wij data verzamelen, analyseren en interpreteren om zo onze klanten te helpen om betere beslissingen te nemen.

Maar dat is niet alles. We hebben ons ook gericht op het verbeteren van onze diensten en het bieden van nog betere resultaten voor onze klanten. We zijn continu bezig met het verbeteren van onze technologie├źn en het volgen van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche.

We zijn erg enthousiast over ons nieuwe logo, onze nieuwe website en onze nieuwe diensten. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij en we kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!