Wie ben ik?

Ik ben Jasper Kloosterman, website ontwikkelaar en online adviseur bij Webjar. Mijn passie voor websites en digitale communicatie is terug te vinden in onze diensten. Aangezien elke website voor een bedrijf een ander doel heeft, zijn er verschillende manieren om dit doel te bereiken. Ik zal het doel voor jouw website achterhalen en ervoor zorgen dat dit doel wordt bereikt, omdat een website leeft en verandert met zijn bezoekers.

De belofte van Webjar

Nadat het doel van jouw website is bepaald en deze is ontwikkeld, verzamelen we data van alle bezoekers. Op basis van deze gegevens passen we de website aan om te voldoen aan de behoeften van jouw klanten. Ik zorg ervoor dat klanten kunnen vinden wat ze zoeken en dat het voor jouw klanten zo gemakkelijk mogelijk wordt om te doen waarvoor de website bedoeld is.

Bij Webjar beloven we niet alleen het doel van jouw website te onderzoeken, maar ook de beste manier te vinden om dit doel te bereiken.

Wat kan Webjar voor jou betekenen?

Ben jij toe aan een nieuwe website, heb je een goed idee voor een webshop of wil je graag een data-analyse voor jouw bestaande website? Neem dan contact met mij op en ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen.