Onze diensten

Onze diensten bij Webjar zijn onderverdeeld in drie categorieën. Wij zijn gepassioneerd om het doel van jouw website of webshop te bereiken. Een webshop heeft vaak als doel omzet genereren, maar een website kan verschillende doelen hebben, zoals het leggen van contact met klanten, het binnenhalen van orders of het verstrekken van informatie. Bij Webjar bieden wij zowel de ontwikkeling als het onderhoud van jouw website of webshop aan. Wij verzamelen data, onderzoeken het doel van jouw website of webshop en werken vervolgens aan het bereiken van dit doel. Lees hieronder meer over de verschillende diensten die Webjar aanbiedt.

Website of webshop

Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe website, ben je net begonnen met je eigen bedrijf of heb je een goed idee voor een webshop? Met dit pakket gaan we op zoek naar het beste doel voor jouw website, om vervolgens de beste oplossing te realiseren.

Data gedreven
website of webshop

Heb je zowel behoefte aan een website of webshop, en weet je niet precies wat het juiste doel voor de website is? Of wil je dat hier regelmatig naar wordt gekeken zodat jouw nieuwe website of webshop constant op de juiste manier communiceert en het doel bereikt?

Data gedreven

Heb je al een bestaande website of een nieuwe website en wil je graag dat er kritisch naar het doel van jouw website wordt gekeken? Met dit pakket wordt er regelmatig geëvalueerd of het doel nog steeds klopt en wordt de website bijgesteld om dit doel beter te bereiken.

Ben jij overtuigt?

of heb je een vraag omdat er iets niet duidelijk is?
Neem contact op dan kan ik je altijd verder helpen.