Data gedreven website ontwikkeling

Websites en Webshops

Bij Webjar zijn we er om jou te helpen bij elke stap van het proces. We hebben ervaring met het ontwerpen en bouwen van websites en webshops voor verschillende bedrijven. We begrijpen dat het bouwen van een website of webshop een doorlopend proces is en daarom blijven we betrokken, zelfs nadat jouw website of webshop is gelanceerd. We zorgen ervoor dat jouw site altijd up-to-date is en blijft voldoen aan de nieuwste normen. Zo kun jij je focussen op jouw bedrijf terwijl wij ervoor zorgen dat jouw website of webshop optimaal presteert.

Stap 1

Onderzoek

Als je een nieuwe website of webshop nodig hebt, is het belangrijk om eerst goed te onderzoeken wat de doelen zijn en wie je doelgroep is. Dit is waar we beginnen. Bij Webjar zorgen we ervoor dat we alle relevante informatie over jouw bedrijf verzamelen, zodat we precies weten wat jij nodig hebt om jouw doelgroep te bereiken.

Stap 1

Stap 2

Ontwerp

Nadat we alle benodigde informatie hebben verzameld, gaan we aan de slag met het ontwerpen van jouw website of webshop. We maken gebruik van de nieuwste design trends en technieken om jouw website of webshop er professioneel en aantrekkelijk uit te laten zien.

Stap 2

Stap 3

Bouwen

Nu begint het echte werk. We gaan jouw website of webshop bouwen. We zorgen ervoor dat de site niet alleen mooi is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. We bouwen de site met de nieuwste technologie├źn en volgens de laatste standaarden.

Stap 3

Stap 4

Testen en optimaliseren

Zodra de site is gebouwd, is het tijd om te testen. We zorgen ervoor dat alles werkt zoals het hoort en dat de site snel laadt en goed wordt weergegeven op alle apparaten. We optimaliseren de site voor zoekmachines en zorgen ervoor dat deze goed wordt gevonden.

Stap 4

Stap 5

Lancering en onderhoud

Als alles is getest en geoptimaliseerd, is het tijd om de site te lanceren. Maar daar houdt het niet op. We zorgen ervoor dat jouw site up-to-date blijft en voeren regelmatig onderhoud uit om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft draaien. Zo kan jij je richten op jouw bedrijf terwijl wij ervoor zorgen dat jouw website of webshop optimaal presteert.

Stap 5

Nog niet tevreden?

Bekijk onze dienst over data analyse en content. Met deze dienst kunnen wij regelmatig de data van jouw site analyseren en content waar nodig aanpassen om zo jouw klanten het beste te kunnen bedienen.