Webshop bouwen Dalfsen

Bij Webjar zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke webshops voor zowel onze klanten als jouw klanten. Dit doen wij doormiddel van Woocommerce dit is een basis systeem binnen WordPress die je kan gemakkelijk uitgebreid kan worden doormiddel van aangeschafte plug-ins of voor de meer complexe en maatwerk aanpassing kan Webjar hier ook zelf code voor schijven.

De stap zetten naar een webshop is een grote stap die waarschijnlijk veel vragen oproept. Wij zijn altijd bereid deze vragen te beantwoorden en we kunnen natuurlijk altijd sparren over de mogelijkheden en beste keuzes voor jouw webshop.

Proces van webshop ontwikkeling

Het proces van een webshop en een groot en lang proces. Het begint namelijk met de vraag wat wil je verkopen en wat houden deze producten precies in. Ga je bijvoorbeeld kleding verkopen houd dan rekening met een vaak geraadpleegd verzend en retour beleid maar ook met de verschillende maten van alle soorten kleding die je binnen jouw webshop verkoopt. Hoe kan je deze het beste weergeven en klanten de beste informatie geven voor dat ze een product willen kopen. Hoe maak je het bestel proces zo soepel mogelijk en zorg je ervoor dan klanten niet halverwege alsnog naar de concurrent gaan. Maak je gebruik van Coupons of derde partijen die acties of nieuwsbrieven versturen? Dit is nog maar een kleine greep uit de vele technische vragen voor het ontwikkelen van een webshop. Dan heb je nog een ontwerp dit moet jouw klanten aanspreken en duidelijkheid scheppen binnen de vele opties en keuzes. Vervolgens moet de webshop gehost en onderhouden worden.

Nu staat je webshop online, en dan?

Nadat je webshop online staat kan je gaan verkopen toch? Ja technisch gezien wel maar de realiteit is anders. In tegenstelling tot een fysieke winkel waar mensen langs lopen als ze in de winkelstraat aan het winkelen zijn is een webshop maar één van de miljoenen webshops op het internet. Hoe ga je mensen naar jouw webshop krijgen. Dit is waar onze data-analyse komt kijken wij analyseren bestaande data en zoomen in op de data die jouw de beste conversie geeft zodat jij jouw marketing budget op de juiste manier kan besteden namelijk aan het verkrijgen van meer bezoekers. Ook zal Webjar jouw webshop waar nodig veranderen om de bezoekers een steeds betere ervaring te geven. Elke webshop en elke bezoekers groep heeft namelijk andere persoonlijke eisen aan een webshop deze eisen kan je alleen gaan de weg onderzoeken en aanpassen. Wij bij Webjar zijn nuchter en geven je graag een realistisch beeld een webshop kost veel tijd om werkend te houden en bij te houden er zullen dus constant aanpassingen gemaakt moeten worden in de marketing strategie, het ontwerp en de technische kant van jouw webshop. Met de juiste aandacht kunnen wij dit voor jouw webshop realiseren.

Dit alles doen wij vanuit Dalfsen, Onze grootste klanten bestand komt hierdoor ook uit de regio Dalfsen. Natuurlijk is elke plaats in Overijssel om de hoek en wil Webjar altijd helpen met het maken van jouw persoonlijk webshop. Met een uitval basis binnen 15 minuten rijden vanaf Zwolle is er snel contact en kunnen we altijd eens om tafel om de mogelijkheden te bespreken.